Skip to main content

Hereford Center for Accelerated Learning

Main Menu Toggle

Bell Schedules

Daily Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Tutorials 8:00 AM 8:20 AM 20 min
1st Period 8:20 AM 9:40 AM 80 min
2nd Period 9:45 AM 11:05 AM 80 min
Lunch 11:05 AM 11:55 AM 50 min
3rd Period 11:55 AM 1:15 PM 80 min
4th Period 1:20 PM 2:40 PM 80 min
EOC Tutorials 2:40 PM 3:40 PM 60 min